Jobs

ICT (Project) Manager

 

INFO

Locatie:
Bavegem
Diploma:
Bachelor
Contract:
Contract onbepaalde duur

Solliciteren

Solliciteer online

Bedrijfsomschrijving

Onder de brede noemer van oliën en vetten bieden de bedrijven van LIPA Family dagelijks een meerwaarde aan bedrijven actief in de voeding en de recyclage van voeding.

Cominbel, Refood, Eurofat, Frozen Fresh Petfood en Oleki halen reststromen op bij slachthuizen, horeca, beenhouwerijen, retail, voedingsindustrie, enz. en verwerkt dit tot hoogkwalitatieve dierlijke en plantaardige vetten en eiwitten of tot additief voor biodiesel. Wouters produceert en levert bakkerijgrondstoffen, en plantaardige en dierlijke oliën en vetten voor de horeca en voedingsindustrie. De logistieke en technische support wordt verzorgd door onze bedrijven Revada en Cobatech.

Om de verdere dienstverlening te professionaliseren en te optimaliseren gaan we op zoek naar een voltijdse (m/v) ICT (Project) Manager.

Functie

Als ICT Project Manager binnen de business unit Recycling sta je in voor de inventarisatie, de verheldering en de verfijning van alle ICT vragen en businessnoden. Je doet aan behoeftedetectie, vraagverduidelijking en voert grondige probleemanalyses uit en dit met alle stakeholders, afdelingshoofden, users,  in- en /of externe programmeurs en ontwikkelaars.

Je weet businessnoden zo te vertalen dat in- en externe programmeurs en softwareontwikkelaars weten wat er van hen verwacht wordt.   Je zorgt ervoor dat de vastgelegde projecten daadwerkelijk uitvoering krijgen volgens de afgesproken richtlijnen, targets en budgetten.

Je helpt mee aan de (verdere) uitbouw van een ERP systeem dat de organisatie in staat stelt om data op een geïntegreerde manier te interfacen, te beheren, te analyseren en te rapporteren.

Je weet wat er leeft op de markt, wat de beste technologieën zijn en wat er extern dan wel intern kan opgelost worden zodat je steeds de best beschikbare oplossing kan aanbieden. Tot slot sta je in voor de borging van onze ICTsystemen en -processen door het aanleggen van een inventaris van de beschikbare hard- en software, door het uitschrijven van procedures en processen en het adequaat loggen van dataverkeer.

Profiel

Je beschikt minimaal over een bacheloropleiding. Je hebt kennis en inzicht in ICT bedrijfsprocessen, zowel hardware als software. Je beschikt over voldoende technische kennis van softwaresystemen en programmeertalen zodat je de taal kan spreken van programmeurs en softwareontwikkelaars. Je hebt zelf noties van wat programmeren is en ervaring met C# en VB.NET zijn pluspunten.

Je  weet analyse en procesmatig denken te combineren met een klantgerichte attitude.  Je weet van aanpakken, bent een proactieve multitasker en beschikt over het nodige doorzettingsvermogen.  Je kan informatie vlot verwoorden, van werkvloer tot management en je maakt op een goede manier verbinding met mensen.  Je weet van aanpakken, bent zeer betrokken op wat je doet en je zoekt een organisatie waar je een wezelijke bijdrage kan leveren.

Je kan je vlot uitdrukken in het Engels en beschikt over een grondige kennis Excel of een andere tool nodig om reports en dashboards te ontwikkelen. Occasionele dienstverplaatsingen naar onze sites in Olen en Moen behoren tot het takenpakket en schrikken jou niet af.

Aanbod

We bieden jouw een gevarieerde en boeiende functie met ruimte voor de eigen inbreng en ontwikkeling en dit in een KMO-context.  We bieden een marktconforme verloning aangevuld met maaltijdcheques, een groeps- en hospitalisatieverzekering, gsm en laptop en 12 extra verlofdagen (arbeidsduurvermindering).  Voor senior profielen behoort een firmawagen ook tot het pakket.

Plaats van tewerkstelling

HR contactpersoon

David Dessers

HR Manager Lipa Family

Stel een vraag